Jos olet seurannut tarkasti tämän kauden NHL:ää, olet varmasti kuullut Brock Boeserin nimen. Boeser on noussut tällä kaudella NHL-fanien tietoisuuteen raketin lailla, sillä hän on takonut todella kovaa tulosta Vancouver Canucksissa.

[readmore from=”suomalaiset”]

20-vuotias Boeser on tehtaillut tällä kaudella jo 38 otteluun tehot 22+17=39. Hän on pelannut siis yli yhden pisteen ottelukeskiarvolla. Boeser debytoi NHL:ssä jo viime kaudella, mutta ensimmäinen kausi jäi yhdeksän ottelun mittaiseksi. Jo tuolloin hän kuitenkin väläytteli tehoilla 4+1.

Boeser on pelannut nyt NHL-urallaan yhteensä 47 ottelua ja iskenyt niissä 26 maalia ja 44 tehopistettä. Kovia lukuja, kun niitä vertaa keneen tahansa. Yllättävää on se, että Boeser on tehnyt uransa alkutaipaleella tehoja kovempaan tahtiin kuin Toronto Maple Leafsin tähtipelaaja Auston Matthews, joka debytoi NHL:ssä viime kaudella. Matthews iski uransa 47 ensimmäiseen otteluun 23 maalia ja 39 pistettä.

Matthewsin tulokaskausi toi lopulta 40 maalia ja 69 pistettä sekä valinnan vuoden tulokkaaksi. Boeser on hyvässä vauhdissa samankaltaiseen suoritukseen!

Sportsnet Stats

@SNstats
Through First 47 Career Games:

#Canucks Brock Boeser: 26 goals, 44 points
#Leafs Auston Matthews: 23 goals, 39 points