NHL:ssä on loistavia pelaajia ja loistavia valmentajia. Pelkästään lajitaidot ei kuitenkaan ole asia, joka merkitsee sen suhteen, kuinka seurattu tai pidetty henkilö olet fanien keskuudessa.

Kaikista seuratuimmilla henkilöillä on nimittäin paljon karismaa. Joskus tämä vaikuttaa positiivisesti, mutta joidenkin kohdalla myös negatiivisesti.

Yksi tällaisia henkilöitä on John Tortorella, joka toimii työkseen Columbus Blue Jacketsin päävalmentajana. Hän on aloittanut virassaan kesken kauden 2015-16, kun hän korvasi silloin potkut saaneen Todd Richardsin.

Tortorella on ehtinyt kohauttamaan pitkän uransa aikana jo useaan otteeseen, mutta nyt häneltä nähtiin kenties yksi hauskimmista tempuista koskaan.

Tilanne nähtiin viime yön kamppailun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, kun Blue Jackets oli hävinnyt kotiottelunsa Edmonton Oilersia vastaan lukemin 7-2.

Tortorella asteli median eteen vain ilmoittaakseen, että hän ei ota tänä iltana vastaan minkäänlaisia kysymyksiä, tiedostaen kuitenkin samalla, että toimittajilla on oma työ tehtävänään.

Tämän jälkeen hän toivotteli paikallaolijoille illanjatkot ja painui takaisin koppikäytävän uumeniin.

Sportsnet

@Sportsnet
When your relatives start with the small talk at Christmas dinner...