Olkoonkin, että NHL:ää ollaan tahkottu kauden 2017-18 osalta vasta noin neljännes, ei se tarkoita sitä, etteikö esimerkiksi NHL:n vuosittaisilla palkinnoilla voisi alkaa jo spekuloimaan.

Kaikkihan eivät siitä luonnollisesti tykkää, mutta valtaosalle spekulointi on urheilun varsinainen suola.

Jos tällä hetkellä esimerkiksi katsottaisiin, kuka voittaisi vuoden 2018 Hart Memorial Trophyn, joka siis jaetaan NHL:n arvokkaimmalle pelaajalle, kuka se olisi?

Jos tässä vaiheessa voidaan olla täysin rehellisiä, niin tämä on kysymys, johon on käytännössä vain yksi vastaus: Steven Stamkos.

Tampa Bay Lightningin supertähti, jolla on ollut urallaan valtava määrä epäonnea loukkaantumisten suhteen, on näyttänyt jälleen sen, minkälainen hän on miehiään, kun kroppa on terveenä.

Stamkos on nimittäin pelannut kaudella 20 ottelua, joissa hän on iskenyt mykistävät 35 tehopistettä. Voidaan siis puhua täysin pysäyttämättömästä pelaajasta, joskin hän on saanut tähän valtavasti apuja tutkapariltaan, Nikita Kucherovilta.

Stamkos majaileekin tällä hetkellä NHL:n pistepörssin kärjessä, kun kakkosena tulevalla Kucherovilla (yllätys, yllätys) on kasassa 33 tehopistettä.