Toronto Maple Leafsin ja Arizona Coyotesin välisessä ottelussa nähtiin viime yönä paljon puhetta aiheuttanut tilanne.

Noin neljä minuuttia ennen ottelun loppua nähtiin melkoista draamaa. Coyotes johti ottelua 2-1-lukemin ja Maple Leafs iski tasoitusmaalin.

Aluksi tuomarit hyväksyivät 2-2-tasoitusmaalin, mutta videotarkistuksen jälkeen he päättivät muuttaa päätöstään ja vetivät päätöksensä takaisin.

Omaa rooliaan tuomarien päätöksessä näytteli monien mielestä Antti Raannan protestointi tilanteessa. Hän nimittäin räyhäsi tuomarien suuntaan ja lopulta siis Auston Matthewsin iskemä tasoitusmaali hylättiin.

[readmore from=”suomalaiset”]

Nyt sanaisen arkkunsa on avannut Maple Leafsin Zach Hyman, joka oli törmännyt tilanteessa Raantaan. Matthews ei nimittäin iskenyt välittömästi törmäyksen jälkeä kiekkoa reppuun, vaan vasta hetken päästä.

– Olin varma, että päätös tulisi pitämään. Nähdäkseni mailani osui hänen patjaan ja minut työnnettiin hänen syliin, Hyman jyrisi tilanteesta TSN:n haastattelussa.

– Mielestäni hänellä (Raannalla) oli tarpeeksi aikaa nousta takaisin torjunta-asentoon, mutta näin nämä tilanteet nykyisin vihelletään ja tämä on meille kova pala nieltäväksi.

Coyotes teki lopulta tyhjään maaliin kaksi maalia ja voitti ottelun lukemin 4-1.