Kun joukkue häviää ottelunsa 5-3, ja ottaa kaiken lisäksi viimeisen maalin vielä tyhjiin, ei se välttämättä vielä tarkoita sitä, että hävinnyt osapuoli olisi pelannut jotenkin merkittävällä tavalla huonosti.

Mutta sitten on John Tortorella, joka ei muutoinkaan ole kovin tyytyväinen omien esityksiinsä.

Tällä kertaa yhdysvaltalaisluotsi vaahtosi omilleen median kautta, sillä hän oli kaukana tyytyväisestä. Columbus Blue Jackets kohtasi viime yönä New York Rangersin, joka siis voitti kamppailun lukemin 5-3.

Blue Jackets johti ottelua vielä kahden erän jälkeen lukemin 2-1, mutta sitten alkoi tapahtua. Rangers iski erään jopa kolme ylivoimamaaalia ja paineli lopulta ohiolaisryhmän ohitse.

Juuri kyseiset jäähyt ja heikot alivoimat ajoivat Tortorellan täysin raivon partaalle.

– Emme saaneet tapettua yhtäkään. Kun otat täysin typeriä jäähyjä, et niitä myöskään tapa. Me olimme tänään todella tyhmä jääkiekkojoukkue. Me kusimme tämän voiton suoraan kaverin jalkojen juureen, Tortorella kertoi mielikuvituksen kera The Scoren mukaan.

Muutoinkin ottelun kolmannen erän tilastot olivat Blue Jacketsin kannalta hurjaa luettavaa. Voit tutustua niihin paremmin alla olevan kuvan kautta.