Kuten meidänkin sivuilta on käynyt moneen kertaan ilmi, ovat jääkiekkoilijat todellisia hyväntekijöitä. He haluavat käyttää asemaansa oikealla tavalla hyödyksi ja tuoda iloa tavallisten tallaajien elämään.

Näin ovat tehneet myös Dallas Starsin tähtikaksikko Jamie Benn sekä Tyler Seguin. Duo nimittäin vieraili viime huhtikuussa paikallisessa sairaalassa, jossa sängyn pohjalla makasi autokolarista selvinnyt 16-vuotias Kendall Murray. Kyseisessä kolarissa kuoli kaksi hänen ystäväänsä.

Murray sai tärskyssä vakavia vammoja ja esimerkiksi 25 prosenttia hänen ihostaan paloi. Benn ja Seguin kuulivat taannoin tapauksesta ja päättivät tehdä Murrayn luokse yllätysvierailun, kun kolarista oli kulunut noin kaksi kuukautta.

Murray ei kuitenkaan vielä tässäkään vaiheessa pystynyt kävelemään, joten kolmikko teki keskenään sopimuksen; kun Kendall saa itsensä siihen kuntoon, että hän pystyy jälleen kävelemään, saapuu hän Starsin kotiotteluun kunniavieraaksi.

Tämä tapahtui lopulta viime viikonloppuna, kun Murray saapui American Airlines Centeriin jo lauantain aamuharjoitusten aikana. Hän pääsi lopulta juttelemaan monien pelaajien, kuten juuri Seguinin sekä Bennin, ja myös Starsin GM:n, Jim Nillin, kanssa.

Benn otti vierailun vielä erityisen tosissaan, sillä hän lupasi lopulta Kendallille, että hän tekee maalin Colorado Avalanchea vastaan ja omistaa osuman kunniavieraalleen.

Dallas Stars

@DallasStars
A promise is a promise, and @jamiebenn14 is a man of his word. x.com/dallasstars/st…

Pelaajat voivat luonnollisesti lupailla faneilleen mitä tahansa, mutta eri asia on se, että pitävätkö he sanoistaan lopulta kiinni. Bennin kohdalla tätä ei tarvinnut kauaa miettiä, sillä hän aloitti ottelun maalinteon toisen erän alkupuolella. Lupaus on kuitenkin loppujen lopuksi aina lupaus.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.