– Eilen (lauantaina) oli rehellisesti sanottuna yksi parhaista tunteista, joita minä olen kokenut jääkiekon parissa.

Vegas Golden Knightsin hyökkääjä James Nealin NHL.comille antamat kommentit kertovat kaiken oleellisen siitä, kuinka sarjan debytanttijoukkueen ensimmäinen viikonloppu liigassa sujui.

Dallas Starsia vastaan otettua 2-1-voittoa seurasi Arizona Coyotesin kaataminen jatkoajalla vastaavin numeroin. Nashville Predatorsista saapunut laitahyökkääjä nakutti voittomaalin kummassakin ottelussa.

– Sanoimme, että haluamme sen toistuvan uudelleen tänään: Ottaa iso voitto, ja että voimme mennä kotiin onnellisena joukkueena. Ja me teimme sen, kanadalaistähti iloitsi.

Jalat maassa

Jos Vegasin iskukykyä joku kyseenalaisti ennen kautta, niin ainakin tällä hetkellä joukkue on todellakin lauma, joka pystyy horjuttamaan useampaa vastustajaa. Tavat, joilla voitot tulivat, miellyttivät Pittsburgh Penguinsin sotisovan Vegasin väreihin vaihtanutta maalivahti Marc-Andre Fleurya.

– On hyvä tunne siitä, miten saimme kaksi voittoa. Taistelimme loppuun asti saadaksemme nuo myöhäiset maalit.

Dallasia vastaan Neal kiskaisi voitto-osuman parisen minuuttia ennen loppua, Arizona puolestaan taipui siis jatkoilla.

Upeista päänahoista ja ikimuistoisesta debyyttiviikonlopusta huolimatta jalat pysyvät maassa ja fokus tiukasti tulevassa.

– Me tiedämme, että meillä on vielä jonkin verran työtä, ja että meidän on edelleen parannettava joukkueena. Työskentely jatkuu, maalivahti toppuutteli.

Golden Knights aloittaa seitsemän kamppailun kotiputken varhain keskiviikkoaamuna Arizonaa vastaan.