NHL:n päätös talviolympialaisten suhteen on ollut ja mennyt; liiga ei osallistu ensi vuoden talviolympialaisiin. Se siitä, mennään eteenpäin.

Päätös on saanut tähän mennessä sekä fanit että myös pelaajat raivon partaalle, kuten voit huomata esimerkiksi San Jose Sharksin tähtipuolustaja Marc-Edouard Vlasicin taannoisesta twiitistä.

Sävel on kuitenkin ollut selvillä jo pidemmän aikaa. Fanit ja pelaajat sotivat NHL:n päätöstä vastaan, vaikka mitään ei olekaan enää tehtävissä. Liiga ei sen sijaan ole kuunnellut sen merkittävimpiä tekijöitä, eli siis pelaajia ja faneja, lainkaan.

[readmore from=”suomalaiset”]

Nyt näiden kahden osapuolen rukouksiin on vastattu; myös media lähtee ”sotaan” mukaan. Nimittäin tv-jätti NBC on jättämässä NHL-ottelut lähettämättä olympialaisten alla, kertoo New York Postin Larry Brooks. Yhtiön kanavat, NBC ja NBCSN, eivät tule siis lähettämään yhden yhtä NHL-ottelua ajanjaksolla 7.-26. helmikuuta.

Jo alunperin, kun kanava julkaisi ohjelmistonsa kesällä, oli kyseinen väli tyhjänä NHL-otteluista. Brooks kuitenkin kertoo, että kanavan uskottiin täyttävän nämä tyhjiöt myöhemmin syksyn ja talven aikana.

Brooksin mukaan NBC Sports Groupin viestinnän varapuheenjohtaja Chris McCloskey on kertonut sähköpostin välityksellä, että NHL sallii muutoksia sen tv-aikatauluihin, mutta tällä hetkellä NBC:n lähetyksiin ”ei ole tulossa muutoksia”.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.