San Jose Sharksin tähtipuolustaja Marc-Edouard Vlasic on ollut NHL:n olympiapäätöksen yksi äänekkäimmistä kritisoijista, vaikkakaan hänen ei ole tarvinnut sanoa sitä ääneen. Kanadalaisen piikittely NHL:ää kohtaan alkoi kuitenkin jo huhtikuussa, kun hän twiittasi allaolevan kuvan.

Vain muutamaa päivää ennen tätä NHL julkisti päätöksensä olla osallistumatta ensi vuoden talviolympialaisiin, jotka pidetään Etelä-Koreassa. Asia on jo tällä hetkellä loppuunkäsitelty, eikä NHL-pelaajia nähdä olympiakaukalossa.

Nyt olympialaisten Twitter-tilille on tullut video, missä ovat kuvattuna olympialaisten kulta-, hopea- sekä pronssimitalit. Vlasic päättikin piikitellä jälleen kerran tämän avulla NHL:ää ja sen tekemää päätöstä.

Hän nimittäin linkkasi kyseisen videon suoraan NHL:n omalle Twitter-tilille ja kirjoitti sen yhteyteen, että ”Kaunista, eikö vain NHL?”.

Marc-Edouard Vlasic

@Vlasic44
Beautiful, right? @NHL

The Olympic Games

@Olympics
Breaking news: Here are the medals for @PyeongChang2018. 🥇🥈🥉 Good luck to all the athletes! #Olympics

Tässä vielä olympailaisten Twitterissä julkaisema video.

The Olympic Games

@Olympics
Breaking news: Here are the medals for @PyeongChang2018. 🥇🥈🥉 Good luck to all the athletes! #Olympics

Aiemmin tässä kuussa kävi selväksi, että NHL-pelaajat eivät saa osallistua turnaukseen edes omakustanteisesti. Tämä oli isku esimerkiksi Alexander Ovechkinia kohtaan, joka on puhunut osallistuvansa turnaukseen NHL:n päätöksestä huolimatta. Ovechkin kritisoikin NHL:ää rajuin sanakääntein tämän jälkeen.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.