Muut tähdet selittelevät, Mikko Koivu puhuu suoraan sopimustilanteestaan – ”Se on takaraivossa koko ajan”

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wildin kapteeni Mikko Koivu on itselleen varsin oudossa tilanteessa, sillä hänen pelaajasopimuksensa on katkolla jo ensi kesänä.

John Tavaresin ja Jack Eichelin nimet ovat pyörineet kesän aikana paljon otsikoissa ja syykin tälle on ollut varsin selvä: molempien nykyiset sopimukset ovat katkolla ensi kesänä.

Samaan aikaan he molemmat ovat vakuutelleet, ettei sopimuksen päättymisellä ole mitään vaikutusta heihin ja kiirettä uuden solmimiseen ei ole.

Totuus lienee kuitenkin toinen, sillä Koivun suusta tulevat sävelet ovat hyvin erilaisia. Toki maantieteellisessä synnyinpaikassa on eroa, mutta tuskin niin paljon kulttuurillisesti, etteikö epävarmuus tulevaisuudesta vaikuttaisi pohjoisamerikkalaisiin kavereihin millään tavoin.

– Se, että agentti ja GM juttelevat sopimuksesta, on takaraivossa koko ajan. Valehtelisin, jos väittäisin, etten mieti sitä, Koivu paaluttaa The Athleticin haastattelussa.

Koivua haastatellut Michael Russo, jota tituleerataan yleisesti ottaen Wildin hovitoimittajaksi, näkeekin, että Koivun kiinnittäminen jatkosopimukseen on edelleen tärkeä asia Minnesotassa ja hän uskoo molempien osapuolten haluavan samaa.

– Hän pelaa eniten hyökkääjien osalta ja kohtaa vastustajien kärkiketjuja, ottaa tärkeimmät aloitukset sekä tappaa alivoimatilanteet – kukaan muu pelaaja seuran sisällä ei tee niitä pieniä asioita yhtä hyvin kuin Koivu tekee.

– Uskoakseni Mikko rakastaa olla täällä ja veikkaanpa, että molemmat osapuolet haluavat löytää reitin jatkosopimukseen.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.