Chicago Blackhawks väsäsi try out -sopimuksen kokeneelle Cody Fransonille, mistä uutisoitiin viime viikolla. Nyt 30-vuotias puolustaja saa seuraa kolmesta sielunkumppanista, sillä Blackhawks on tehnyt try out -pahvit kolmen muunkin veteraanin kanssa.

Kyseiset herrat ovat hyökkääjät John Mitchell ja Drew Miller sekä puolustaja Mark Stuart.

Mitchell pelasi vielä viime kaudella NHL:n katastrofiseura Colorado Avalanchen riveissä, missä hän sai tililleen 65 runkosarjaottelua, joissa hän keräsi vyölleen tehot 3+4.

32-vuotias veteraani on pelannut NHL:ssä yhteensä kunnioitettavat 548 runkosarjakamppailua. Avalanchen lisäksi kanadalaishyökkääjä on edustanut taalakaukaloissa myös Toronto Maple Leafsia sekä New York Rangersia.

Miller sen sijaan on pelannut edelliset kahdeksan vuotta Detroit Red Wingsin riveissä, minkä lisäksi hän on edustanut NHL-kaukaloissa Tampa Bay Lightningia sekä Anaheim Ducksia.

Stuart sen sijaan on kokenut yhdysvaltalaispuolustaja, joka on pelannut NHL:ssä jopa 673 runkosarjaottelua tehoin 26+67. Oman pään luutija on edustanut viimeiset vuodet Winnipeg Jetsiä.

Blackhawks tarvitsee etenkin puolustukseensa uusia nimiä, sillä sen viime kauden puolustajista muille maille lähtivät Trevor van Riemsdyk sekä Niklas Hjalmarsson, minkä lisäksi Brian Campbell päätti lopettaa mittavan uransa NHL-kaukaloissa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.