Artemi Panarin jatkoi Twitterissä dominointia – tällä kertaa ”uhrina” toinen ruokaketju

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin tuore supertähti Artemi Panarin ei näytä pysähtyvän, ennen kuin hän löytää itselleen sponsorin leipäbisneksestä. Nimittäin kerroimme eilen, kuinka Panarin haluaa saada Panera Bread -ruokaketjun omaksi sponsorikseen.

Tämä johtuu siitä, että Panarin on saanut lempinimekseen ”The Bread Manin”, mikä johtuu yksinomaan yllämainitusta ruokaketjusta. Pelaajan ja ketjun nimet ovat nimittäin hyvin samankaltaiset, kun venäläistähden nimi lausutaan pohjoisamerikkalaisella aksentilla.

Ilmeisesti Panarin ei ole kuitenkaan vieläkään saanut puhelua Panera Breadiltä (lue yllä oleva uutinen), sillä venäläinen on jälleen etsimässä itselleen uutta sponsoria Twitterin puolella.

Tällä kertaa kohteeksi on valikoitunut WONDER Bread -ruokaketju, joka sekin nimensä mukaisesti myy leipää. Tällä kertaa Panarin ei ole liittänyt twiittiinsä valmista kuvaa, vaan hän väläytteli uskomatonta Photoshop-osaamista.

Hän on nimittäin liittänyt naamansa ja mailansa Will Ferrellin roolihahmoon, Ricky Bobbyyn, jota hän esittää elokuvassa Talladega Nights. Ricky Bobby on elokuvassa NASCAR-kuljettaja, jonka yksi suurimpia sponsoreita on juuri WONDER Bread.

Panarinin periksiantamattomuutta ei voi kuin ihastella, sillä hän ei selvästikään ole luovuttamassa ennen uutta sponsorisopimusta. Toivottavasti tarinalla on onnellinen loppu. Voit katsoa huikean taideteoksen alta.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!