Artemi Panarin räjäytti Twitterin liitoksistaan – ehdotti sponsorisopimusta huikealla tavalla! (KUVA)

© Kuva: Getty Images

Maailman parhaat jääkiekkoilijat ovat luonnollisesti ihmisiä, joiden tekemisiä seurataan aina todella tarkasti. Usein tämä johtaa myös siihen, että isot firmat, kuten välinevalmistajat, tekevät tähtipelaajien kanssa sponsorisopimuksia.

Sponsorisopimuksia on myös paljon muunlaisia, mutta nyt Artemi Panarin haluaa päästä sopimukseen firman kanssa, joka tuskin koskaan on sponsoroinut yhtäkään jääkiekkoilijaa.

Kyseessä on ruokaketju nimeltä Panera Bread, joka myy siis nimensä mukaisesti leipiä. Ketjun nimi muistuttaa myös läheisesti Panarinin nimeä, kun se sanotaan pohjoisamerikkalaisella aksentilla.

Tämä onkin johtanut siihen, että Panarinia kutsutaan ajoittain ”The Bread Maniksi” (Leipämies). Ja voitaneen olla varmoja, että myös venäläistähti on saanut vihiä lempinimestään.

Hän kertoi haluistaan saada itselleen sponsorisopimuksen Twitter-tilillään, mutta jos kaikki merkit pitävät paikkansa, ei Panarin ollut varsinaisesti aivan tosissaan. Hän nimittäin lisäsi sosiaaliseen mediaan kuvan kengistä, jotka on tehty leivästä.

Kuvan yhteyteen hän kirjoitti, että ”Uudet kengät… minun pitäisi olla sponsoroitu Panera Breadin toimesta, mutta he eivät ole soittaneet”.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!