Calgary-luotsilta hurjat odotukset tulevalle kaudelle – ”Tavoitteemme on päästä 100 pisteeseen”

© Kuva: Getty Images

Jos joku joukkue taitaa tuhkimotarinat, niin Calgary Flames.

Vuonna 2015 seura yllätti kaikki, ja selvitti tiensä aina pudotuspelien toiselle kierrokselle. Viime kaudella Flames aloitti suorastaan brutaalisti voittamalla vain viisi ensimmäisestä 16 ottelustaan, mutta loppukauden kymmenen ottelun voittoputken johdattamana paikka pudotupeleihin kuitenkin avautui.

Liekkipaidoilla on jälleen edessään tuttu tilanne – odotukset ovat nousseet ja mikäli menestystä tulee, tuleeko se tuurilla vai taidolla.

Päävalmentaja Glen Gulutzan uskoo, että se voi olla molempia.

– Emme olleet 5-10-1-joukkue kauden alkaessa, emmekä 16-5-joukkue loppukaudesta, Gulutzan kertoi Calgary Sunille torstaina.

– Saimme lopulta 94 pistettä. Mielestäni pystymme parempaan. Mutta hyppy 77 pisteestä 94 pisteeseen ja siitä vielä 118 pisteeseen ei ole realistista. Meidän odotuksemme pitää olla hallittavissa.

– Tavoitteemme on päästä 100 pisteeseen.

Veteraanit tulevat esittämään suurta roolia tavoitteeseen pääsemisessä, he kun nostivat joukkueen suosta viime kauden loppupuolella. Heidän odotetaan olevan vireessä jo harjoitusleirin alusta alkaen.

– Meillä tulee olemaan 12 tai 13 samaa pelaajaa kuin viime kaudella, jotka tulevat kertomaan miten teemme asiat, Gulutzan sanoi.

– Me yritämme luoda tietynlaista kulttuuria. Meidän täytyy saada jalostettua asiat uusille pelaajille välittömästi kauden alkaessa.

NHL  FREE  AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.