Kun Calgary Flames varasi Matthew Tkachukin toissa kesän draftin kuudentena pelaajana, monen odotukset häntä kohtaan olivat suuret. Tkachuk on nimittäin erinomainen voimahyökkääjä, joka kykeni Kanadan juniorisarjassa loistaviin teholukemiin.

Tkachuk on myös vastustajan todellinen painajainen, sillä hänen tehtävänään vaikuttaa ajoittain olevan pelkkä kaverin ärsyttäminen. 19-vuotiaalta hyökkääjältä nähtiin jo hänen tulokaskautensa aikana monen monta kyseenalaista temppua, joista osat olivat ainoastaan hauskoja, osat taasen rottamaisia.

Osa taasen upposi molempiin kategorioihin, kuten nyt vaikkapa hänen tekemänsä temppu San Jose Sharksia vastaan.

Sharks-puolustaja Brent Burnsin maila jäi nimittäin jumiin Tkachukin kainaloon, mutta vastoin kaikkia odotuksia, ei Tkachukilla ollut minkäänlaisia aikomuksia luopua uudesta aarteestaan. Hän luistelikin sen kanssa lopulta aina vaihtoaitioon saakka.

Heti sen perään, kun Sportsnet linkkasi ylläolevan videon Twitteriin, iski Burns kuin salamana paikalle. Hän nimittäin vitsaili asiasta sen suhteen, että kaksikko olisi vaihtanut mailojaan ottelun jälkeen.

Paitsi että asia ei ollut vitsi. Tkachuk nimittäin kommentoi Burnsin twiittiin, että ”hän ei pilaillut lainkaan”.

Burns oli nimittäin antanut Tkachukille mailan, jonka lapaan oli kirjoitettu, että Tkachukin olisi vain tarvinnut pyytää, mikäli hän olisi halunnut Burnsin mailan itselleen. Mies kertoi samaan syssyyn juuri sen, että osapuolet olivat vaihtaneet mailansa myöhemmin.

Tkachuk kommentoi Burnsin twiittiin lopulta kuvalla, jonka yhteydessä todettiin, että Burns ei pilaillut asian suhteen. Hän oli nimittäin lähettänyt Tkachukille mailan, missä mainittiin, että nyt nuorukaisen ei tarvitsisi enää varastella puolustajan mailoja.

Matthew Tkachuk

@TKACHUKycheese_

Brent Burns

@Burnzie88
All he had do was ask!! Ha we did exchange sticks afterwards!
He isn't joking... #proof