Miro Heiskanen kokenut massiivisen muodonmuutoksen – paino noussut 20 prosenttia

© Kuva: Juha Tamminen

Tänä kesänä NHL:ään numerolla kolme varattu Miro Heiskanen on kovaa vauhtia valmistautumassa taalakaukaloihin, vaikka ensi kausi meneekin näillä näkymin vielä Suomessa.

18-vuotias suomalaisnuorukainen totesi SB Nationin haastattelussa, että hänen mielestään olisi järkevintä jäädä Suomeen vielä vuodeksi, mikä mahdollistaisi erinomaisen treenaamisen ja sitä kautta kropan kehittämisen NHL-valmiiksi.

Tiedä sitten, mitä kokonainen kausi Liiga-kaukaloissa tekisi vielä lisää, mutta Heiskanen on jo nyt kirjaimellisesti miehen mitoissa. Hänen painokseen kirjattiin nimittäin viime kauden alkajaisiksi 70 kiloa ja nyt hän painaa peräti 14 kiloa enemmän.

– Painan tällä hetkellä 84 kiloa. Minun täytyy koko ajan tulla vahvemmaksi – se on tärkein asia, mitä minun täytyy tehdä, Heiskanen toteaa SB Nationin haastattelussa, laskeskellen paunojen ja kilojen keskinäistä muunnossuhdetta.

Kroppaan on siis tarttunut vajaan vuoden aikana, prosentuaalisesti mitattuna, huimat 20 prosenttia lisää painoa ja satavarmasti pääasiassa vain lihasmassaa. Vauhti on siis kova, mitä tulee kropan sopeuttamiseen NHL-kaukaloihin.

Sen sijaan Heiskasen pituudesta ei ole toistaiseksi tietoa. Ennen viime kautta hänellä oli vartta 178 senttimetrin edestä, mutta hän täytti 18 vuotta vain vajaa kuukausi sitten, joten myös pituuskasvua on varmasti nähty.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.