Miro Heiskanen paljasti ensi kauden seuransa? – ”Pystyn treenata hyvin ja kehittää kroppaani”

© Kuva: Getty Images

Tänä kesänä, koko NHL Draftin kolmantena pelaajana, maailman kovimpaan kiekkoliigaan varatun Miro Heiskasen kohdalla on puhuttu siirtymisestä Pohjois-Amerikkaan jo tulevaksi kaudeksi.

Suoraan Dallas Starsin suunnalta, siis hänet varanneesta seurasta, on todettu, että he tulevat olemaan suomalaisnuorukaisen kanssa maltillisia.

– Puhuttuamme hänen kanssaan NHL Draft Combinessa, hän palaa todennäköisesti vuodeksi Suomeen. Me emme halua kiirehtiä hänen kanssaan, Nill paljasti hyvin pian varaustilaisuuden jälkeen.

Heiskanen osallistui kesällä, muiden lupaavien pelaajien tapaan, Starsin nuorten pelaajien kehitysleirille ja sen jälkeen käynnistyivät keskustelut siitä, josko hän siirtyisi jo ensi kaudeksi taalakaukaloihin. Tuo vaikuttaa kuitenkin olevan nyt poissuljettu vaihtoehto.

– Luulen, että olisi todella hyvä asia pelata vielä vuoden päivät täällä (Liigassa) ja pelata hyvä kausi. NHL:ssä on enemmän otteluita, joten täällä pystyisin treenata hyvin ja kehittää kroppaani, Heiskanen avaa SB Nationille.

Tästä Heiskasen puhumisesta treenaamisesta onkin saatu jo osviittaa Helsingin päässä. Hän on nimittäin ollut lähes poikkeuksetta se viimeinen kaveri, joka on luistellut pois HIFK:n treeneistä, ja siihen päälle hän on itse asiassa aloittanut vielä nimmarirumban.

Nuori puolustaja vaikuttaakin olevan enemmän kuin valmis jo tositoimiin, vaikka takana on pitkä vuosi, joka on pitänyt sisällään muun muassa Liiga-kauden, junioreiden ja nuorten MM-kisat, NHL:n varaustilaisuuden ja Starsin harjoitusleirin.

– Tunnen oloni melko hyväksi. Meillä on ollut hyviä harjoituksia ja kaikki tuntuu hyvältä.

Päättää Heiskanen sitten mitä tahansa ensi kauden suhteen, on hänellä edessään loistava tulevaisuus – itse asiassa niin loistava, että häntä on verrattu muun muassa Nicklas Lidströmin ja Erik Karlssonin kaltaisiin nimiin.

Näiden vertailujen kohdalla Heiskanen vaikuttaa lähinnä menevän hämilleen, joskin hän myönsi häntä haastatelleelle Patrik Bexellille, että hän löytää myös itse joitain samankaltaisuuksia.

– He ovat todella hyviä pelaajia.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.