Tehdäänkö ensi syksynä historiaa? – Australialaispelaajaa kaavaillaan veteraanihyökkääjän korvaajaksi!

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Washington Capitalsin varattua vuoden 2014 varaustilaisuuden kolmannella kierroksella australialaisen hyökkääjä Nathan Walkerin, on hänellä ollut mahdollisuus tehdä historiaa ja pelata ensimmäisenä australialaisena pelaajana NHL:ssä.

Walker on viimeisen neljän kauden ajan edustanut Capitalsin farmiseuraa Hershey Bearsia AHL:n puolella, mutta NHL:ään kutsua ei ole vielä kuulunut. Ensi kaudella tilanne saattaa kuitenkin muuttua, sillä Capitals yrittää etsiä korvaajaa veteraanihyökkääjä Daniel Winnikille.

CSN Washington on viime aikoina keskittynyt Walkerin mahdollisuuksiin päästä NHL-rosteriin tulevalla kaudella. Capitalsin sisäpiiriin kuuluvan Tarik El-Bashirin mukaan Walkeria ollaan kaavailemassa juurikin korvaamaan Winnikiä.

173-senttinen ja 84-kiloinen hyökkääjä on melko pienikokoinen, mutta tuo huomattavaa energiaa jäälle eikä pelkää pelata kovaa ja fyysistä peliä. Koska Capitalsiin kuuluu jo Tom Wilsonin kaltainen pelaaja, tulisi Capitalsin alimmat ketjut Walkerin mukaantulon myös olemaan joukkueelle kuin joukkueelle todella ärsyttävä vastus.

Energian lisäksi Walker on kehittynyt myös pisteiden valossa. Viimeisen kahden kauden aikana 23-vuotias aussilaituri on tehnyt 64 tehopistettä (28+36) 131 AHL-ottelussa, kun ensimmäisen kahden kauden aikana hän pääsi 73 ottelussa vain 15 tehopisteeseen (6+9).

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?