Washington Capitalsin riveissä on tapahtunut kesän aikana suuri myllerrys, sillä maisemaa ovat vaihtaneet muun muassa Kevin Shattenkirk, Marcus Johansson, Karl Alzner sekä Justin Williamsin.

Kaiken lisäksi Capitals menetti kesän laajennusvarauksessa puolustaja Nate Schmidtin Vegas Golden Knightsiin. Menetysten lisäksi se on tehnyt pitkät jatkosopimukset T.J. Oshien sekä Evgeny Kuznetsovin kanssa.

Muutokset olivat toki myös kaivattuja, sillä Capitalsin kausi päättyi viime keväänä jälleen toiselle kierrokselle. Vastuskin oli tuolloin ikävän tuttu, Pittsburgh Penguins. Aikaisen kesäloman myötä seura sai jälleen lastillisen kuraa niskaansa, sillä Alexander Ovechkinin aikakaudella se ei ole edennyt tätä pidemmälle vielä kertaakaan.

Vaikka seuran GM:nä toimiva Brian MacLellan suorittikin kesän aikana suuria muutoksia, ei jääkiekkoa tiukasti seuraavat ihmiset ole kovinkaan vakuuttuneita seuran liikkeistä. Tästä johtuen MacLellanilta nähtiinkin harvinainen avautuminen seuran nykyisestä tilanteesta.

– Ihmiset olettavat, että me olisimme joukkue, joka kamppailee ensi vuonna ykkösvarauksen tittelistä. Olen tästä täysin shokissa, sillä meillä on hyviä pelaajia. Haluan siis ihmisten tiedostavan, että meillä on hyvä joukkue, MacLellan vaahtosi Washington Postin mukaan.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.