Kun joukkue voittaa kauden päätteeksi Stanley Cupin mestaruuden, jokainen organisaation jäsenistä saa pystin haltuunsa yhden päivän ajaksi.

Yleensä pokaali viedään tällöin kotikonnuille, jossa se pääsee suuren kansan nähtäväksi. Kun ilta saapuu, kenties Stanley Cup joutaa pelaajan juhliin, jolloin siitä juodaan milloin olutta, milloin shampanjaa, milloin jotakin muuta.

Mutta tuskin koskaan aikaisemmin Stanley Cup ei ole joutunut samanlaiseen käyttöön, kuin Chris Kunitzin kanssa. Hän nimittäin vei pokaalin kotiinsa lastensa ihmeteltäväksi, ja sai samalla ehdokkuuden vuoden jääkiekkoilija isäksi.

Hän ei nimittäin kaatanut Stanley Cupiin mitään alkoholipitoista, vaan muroja ja maitoa. Tämän jälkeen hän iski lastensa käteen lusikat, jotta he saisivat nauttia unohtumattomimmasta muro-hetkestään.

Philip Pritchard

@keeperofthecup
Chris Kunitz and his kids begin their day with the Cup...AGAIN! 4 x's a charm! (Pittsburgh,PA) #stanleycup @penguins @NHL @HockeyHallFame

Kunitz on voittanut Stanley Cupin nyt neljään otteeseen; 2007 Anaheim Ducksin riveissä sekä 2009, 2016 ja 2017 Pittsburgh Penguinsin kanssa.

Seuraavaksi kokenut hyökkääjä muuttaa Floridan lämpöön, sillä hän teki kuluvan kesän aikana sopimuksen Tampa Bay Lightningin kanssa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.