Ensi kesän kaksi mahdollista kärkivarausta, Nolan Patrick ja Nico Hischier, ovat herättäneet NHL-joukkueissa luonnollisesti valtavaa mielenkiintoa, vaikka todellisuudessa todella harvalla joukkueella on minkäänlaisia mahdollisuuksia varata heitä.

Nimittäin NHL.comin toimittaja Mike Morreale kertoi, että jopa 13 joukkuetta on sopinut tapaamisesta Patrickin kanssa ja vieläkin useampi (14) Hischierin kanssa.

Esimerkiksi viime kesän ykkösvaraus Auston Matthews kävi haastattelussa vain seitsemän joukkueen kanssa.

Tämä saattaakin ennenkaikkea kieliä siitä, että moni seura on valmis tarjoamaan ykkösvarauksen haltijalle, New Jersey Devilsille, pelaajakauppaa saadakseen kärkivarauksen itselleen.

Devilsin junioripuolen pelaajatarkkailijoiden johtaja Paul Castron onkin kertonut jo aiemmin, että kiinnostus ykkösvarausta kohtaan saattaa olla valtaisa.

– Olen varma, että Ray saa mielenkiintoisia puheluita ykkösvarausta ajatellen. Olen ollut ennenkin töissä kahdessa eri joukkueessa, jotka ovat tarjonneet paljon toiselle seuralle joko varausvuorosta tai pelaajasta. Hulluja asioita voi tapahtua, Castron kertoi My NHL Trade Rumoursin mukaan noin kuukausi takaperin.

Devilsin GM Ray Sherokin on ehtinyt kommentoida asiaa, sillä hänen mukaansa mies on saanut useita soittoja varausvuoron takia. Asia selvisi TSN:n Pierre LeBrunin haastattelussa.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.