Vegas Golden Knightsin seurahistorian ensimmäinen ottelu siintää jo nurkan takana, sillä välissä on enää konferenssifinaalien ratkaisevat ottelut, Stanley Cupin finaalit sekä kesän markkinat.

Seuralla on jo toimistoväki, GM sekä päävalmentaja. Toisin sanoen enää pelaajat puuttuvat. Toki näitäkin on ”jo” kaksi kappaletta; Reid Duke sekä Vadim Shipachyov. Loput näistä se saa kesän laajennusvaraustilaisuudessa.

Nyt Golden Knights on ottanut merkittävän askeleen kohti varteenotettavaa NHL-seuraa. Se nimittäin julkaisi, että Chicago Wolves on sen uusi ja ensimmäinen AHL:n farmijoukkue.

Wolves toimi ennen tätä St. Louis Bluesin farmiseurana, mutta nuottipaidat ei jatkanut organisaatioiden välistä yhteistyösopimusta.

Golden Knightsin ja Wolvesin välinen yhteistyösopimus on seuran verkkosivujen mukaan monivuotinen, ja se alkaa ensi kaudesta lähtien.

Wolves on perinteikäs AHL-seura, vaikka se on pelannut sarjassa vasta vuodesta 2001 lähtien. Se on voittanut farmiliigan mestaruuden, Calder Cupin, kahteen eri otteeseen: 2002 ja 2008.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.