Käyvätkö pahimmat uhkakuvat toteen? – Laajennusdraftin suhteen edes pientä valoa tunnelin päässä

© Kuva: Getty Images

ESPN:n arvostettu kiekkotoimittaja Pierre LeBrun kertoi äskettäin huolestuttavia uutisia NHL:n laajennusdraftin suhteen. Hänen mukaansa liiga aikoo salata joukkueiden suojatut pelaajat, mikä taasen on fanien kannalta huono asia.

Se nimittäin syö laajennusdraftin viihdearvoa rajusti. Jos NHL toteuttaa uhkauksensa, jäävät fanit tapahtuman suhteen hiukan tyhjän päälle. Liiga onkin unohtanut koko asian suhteen sen faktan, että fanit ovat juuri se asia, minkä takia koko NHL on olemassa.

Tätä mieltä on myös Sportsnetin kiekkotoimittaja Jonathan Willis, joka huomautti asiasta Twitter-tilillään.

Askel parempaan suuntaan

Pian LeBrunin uutisen jälkeen NHL:n suunnalta kuultiin myös hyviä asioita. Liigan sisällöstä vastaava Steve Mayer nimittäin kertoi Puck Daddyn Josh Cooperille, että NHL aikoo lähettää tapahtuman livenä televisiosta.

Tämä on ehdottomasti askel oikeaan suuntaan, mutta nyt jännitettävänä asiana on vain se, että aikooko NHL todella jättää suojatut pelaajat salaisuudeksi.

Laajennusdrafti on nimittäin ollut mukana NHL-keskusteluissa todella pitkään ja se on herättänyt valtavaa mielenkiintoa. Esimerkiksi palkkakatto- ja sopimus asioihin keskittynyt nettisivusto CapFriendly on tehnyt sivuilleen osion, jossa fanit voivat kasata oman laajennusjoukkueensa.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)