NHL-maailmaa ovat varjostaneet viime aikoina lukuisat halliongelmat, jotka ovat kulminoituneet kahteen seuraan: Arizona Coyotesiin ja New York Islandersiin.

Ongelmat eivät kuitenkaan ole siinä, että joukkueiden kotiareenat olisivat huonossa hapessa, vaan siinä, että molemmat seurat ovat pakotettu etsimään itselleen uudet kotipaikkakunnat.

Tämä onkin johtanut siihen tilanteeseen, että Coyotes on raporttien mukaan käynyt tutkailemassa Seattlen ja Portlandin areenoita, minkä lisäksi Hartford on ilmaissut mielenkiintonsa siirtää Islanders kaupunkiin.

Mutta kerrankin jotakin positiivista: St. Louis Blues on pyytänyt kaupungilta taloudellista tukea Scottrade Centerin kunnostamiseen jo pidemmän aikaa, ja vihdoin kaupunki on näyttänyt suunnitelmalle vihreää valoa.

Blues on tällä hetkellä Scottrade Centerin ainoa käyttäjä, mutta halli on kaupungin omistuksessa. Nyt St. Louis on kuitenkin päättänyt sijoittaa hallin ehostamiseen 64 miljoonaa dollaria. Paketin hyväksyntä vaati useiden viikkojen neuvottelut, jotka kruunattiin viime perjantaina maraton-kokouksella.

Blues toivoo tulevaisuudessa vielä Missourin osavaltiolta toista tukipakettia, joka olisi arvoltaan 70,5 miljoonaa dollaria. Tällä hoidettaisiin kunnostustöiden toinen osa. Asiasta kertoi Associated Press verkkosivuillaan.