Dallas Stars ja Arizona Coyotes suorittivat vaihtokaupan, jossa yksi liikkuva palanen oli kokenut maalivahti Justin Peters.

30-vuotias Peters on edustanut NHL-urallaan kaikkein pisimpään Carolina Hurricanesia. Hän pysäytti kiekkoja raleighilaisorganisaatiossa peräti kahdeksan kauden ajan, mistä viitenä hänelle kirjattiin NHL-otteluita.

Sen jälkeen hän siirtyi pariksi viime kaudeksi Washington Capitalsiin, kunnes tie vei kuluvaksi kaudeksi Arizonan aavikolle. Coyotesissa hän pelasi kolmessa NHL-ottelussa ja niistä hän aloitti yhden. Hänen torjuntaprosenttinsa on tältä sesongilta tasan 90,00 ja päästettyjen maalien keskiarvo 3.16.

Kokonaisuudessaan Peters on pelannut NHL:ssä 83 runkosarjaottelua. Hänen torjuntatilastonsa näistä otteluista ovat 90,10/3.08 ja viimeiset pari kautta kanadalaisvahti on enemmän tai vähemmän viettänyt farmin puolella.

Niin tai näin, hän tulee joka tapauksessa kirittämään uudessa seurassaan suomalaiskaksikkoa Kari Lehtonen & Antti Niemi.

Muut kaverit pääasiassa AHL-kavereita

Muut kaupassa maisemaa vaihtaneet pelaajat olivat Petersin kanssa samaan suuntaan matkannut Justin Hache sekä toiseen suuntaan matkanneet Brendan Ranford ja Branden Troock.

Hache on Coyotesin seitsemännen kierroksen varaus vuodelta 2012. 23-vuotias puolustaja ei ole vielä pelannut NHL:ssä, mutta AHL:stä hänellä on vyöllään 138 ottelua, tehoin 2+19.

Coyotesiin suuntaava 24-vuotias Ranford on pelannut yhden NHL-ottelun ja sen lisäksi 250 AHL-ottelua, joissa hän on nakuttanut pisteet 55+105. 22-vuotias Troock puolestaan on viilettänyt laiturin tontilla 98 ottelua, pistein 9+21.