Boston Bruinsia edustava David Pastrnak kärsii edelleen ylävartalovammasta, eikä häntä nähdä tositoimissa. Hän oli sivussa joukkueen viime öisestä kamppailusta Winnipeg Jetsiä vastaan.

Tällä kaudella Pastrnak on toden teolla lyönyt itsensä läpi NHL-kartalle, sillä 20-vuotias tsekkilaituri on tehtaillut 14 ottelussa yhtä monta pistettä (10+4). Pastrnak onnistui heti avausottelussa iskemään hurjat tehot, kun hän kirjasi Bruinsin voitossa tehot 2+2.

Päävalmentaja Claude Julien kuvaili NBCSportsin mukaan Pastrnakin vammaa sellaiseksi, jota he tarkkailevat päivittäin. Hänen mukaansa Pastrnak luisteli itsenäisesti jo lauantaina.

Bruinsille iso menetys

Bruins on pelannut alkukaudella vahvasti ja erityisen kiitoksen voi esittää maalivahti Tuukka Raskin suuntaan. Pastrnak on sen sijaan yhdessä Brad Marchandin kanssa ollut joukkueen parhaita pistemiehiä, joten tsekkipelurin menetys kirpaisee bostonilaisia kovasti.

Seurajohto varmasti toivoo, että Pastrnakin kärsimä ylävartalovamma ei ole sen vakavampi, ja hänet nähtäisiin tositoimissa mahdollisimman pian.