Mikko Koivun ja Minnesota Wildin kova yritys Torontossa ei auttanut, kun Maple Leafs vei yön kamppailusta kaksi pistettä maalein 4-1.

Vaikka Minnesota hallitsi lähes koko peliä, Koivu ei ollut valmis laittamaan tappiota huonon tuurin piikkiin.

– Jos tuurista aletaan puhumaan, niin se menee selittelyksi. Ei vaan saatu sitä viimeistä silausta. Takaa-ajoasemaan kun joutuu, niin se on myös vaikeampaa. Kun joudut jahtaamaan johtoa, niin se peli ei välttämättä tule yhtä luonnollisesti, Koivu tuumaili NHLSuomi.com -sivustolle.

– Vaikka hallittiin peliä, niin se ei riittänyt voittoon, Koivu tiivisti.

Maple Leafs -peli ja koko alkukausi ovat Wildin kapteenin mielestä hyvin samantyyppisiä.

– Tuntuu, että ollaan oltu niskan päällä vähän niin kuin joka matsissa. Totta kai ollaan saatu voittoja ja sitten on pari jatkoaikatappiota.

– Vähän uupuu. Pitää toki olla realisti sen suhteen, ettei joka ilta pysty voittamaan ja alkukaudesta voittoja tulee myös vähän huonommallakin pelillä. Ei ole ollut mitään häikäisevää, mutta kuitenkin aika startti.

Konferenssin kärkipaikoille päätyminen sekä Stanley Cup eivät ole tällä hetkellä Koivun ajatuksissa.

– Tässä vaiheessa kautta pitää mennä peli kerrallaan ja ajatella sitä kokonaiskuvaa. Me tehdään paljon asioita oikein, mutta totta kai se on turhauttavaa, kun et saa voittoja ja tulosta ei tule niin paljon kuin ehkä pitäisi tulla.

– Mutta niin kauan kuin on paikkoja, niin uskon, että se alkaa menemään sisään. Mutta kaikki pitää saada jäällä toteutumaan.