Anaheim Ducks voitti Winnipeg Jetsin 2-3 Jetsin kotikaukalossa.

Peli oli erityisen tunteikas Teemu Selänteelle, joka pelasi, ainakin toistaiseksi, viimeisen ottelunsa Winnipegissä, josta kaikki alkoi.

Selänne teki tulokaskaudellaan 1992-93 Jetsin paidassa käsittämättömät 76 maalia. Tuo on yhä tulokkaiden maaliennätys.

– Ei tätä paikkaa sanota turhaan ”ystävälliseksi Manitobaksi”. Ihmiset todella saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi, Selänne sanoi Fox Sports-kanavan haastattelussa pelin jälkeen.

Tämän päivän ottelussa maalinteon taitoa Jets-paidassa näytti Andrew Ladd, joka viimeisteli kotijoukkueelle kaksi osumaa.

Peli oli toiseen erään asti tasaista ja kolmanteen erään lähdettiinkin 2-2 lukemista.

Kolmannessa erässä Ducks painoi höyryjunan lailla Jetsin alueelle ja maalinedustalle. Laukaisutilastot näyttivät pelin jälkeen Anaheimille 33:a laukausta ja Jetsille 17:a.

Peli ratkesi Zach Bogosianin virheeseen oman maalin vieressä. Hän pyyhkäisi kiekosta lumet päältä ja se lipui suoraan Corey Perryn lapaan, joka ei jättänyt tilaisuutta käyttämättä.

Näin Selänne sai poistua Winnipegistä voittajana.

Legenda hän tulee siellä kuitenkin olemaan aina.