Anaheim Ducksin kiistaton ykkösvahti tätä nykyä on John Gibson, joskin hänellä oli omat, mutta pienoiset, vaikeutensa kevään pudotuspeleissä.

Tällä hetkellä joukkueella ei ole kuitenkaan kakkosvahtia, sillä sekä Jonathan Bernierin että Dustin Tokarskin sopimukset umpeutuvat 1. heinäkuuta, ja molemmista tulee rajoittamaton vapaa agentti.

Nyt pikkulinnut, tarkemmin sanottuna Sportsnetin Elliotte Friedman visertelee, että Ducks olisi kiinnostunut tekemään sopimuksen Vancouver Canucksissa viime vuodet pelanneen Ryan Millerin kanssa.

Milleristä on tulossa 1. heinäkuuta rajoittamaton vapaa agentti, joten hän on vapaa tekemään sopimuksen haluamansa seuran kanssa.

Friedmanin mukaan on mahdollista, että Millerin sopimus Ducksin kanssa tulisi olemaan vain noin miljoonan dollarin arvoinen. Kovaan palkka-aleen on kuitenkin syynsä. Lisäksi pahvi saattaa pitää sisällään useita bonuksia, mistä ei ole kuitenkaan minkäänlaista varmuutta.

Ensinnäkin Millerin vaimo, Noureen DeWulf, on näyttelijätär. Tämä tarkoittaa siis sitä, että muutto Los Angelesin lieppeille kävisi molemmille enemmän kuin järkeen.

Tämä yhdistettynä siihen faktaan, että Miller ei ole koskaan voittanut Stanley Cupin mestaruutta, tarjoaisi Ducks hänelle siihen hyvän mahdollisuuden. Miller, joka täyttää ensi kuussa 37 vuotta, ei nimittäin nykyisestä enää nuorru.