Montreal Canadiens on käynyt läpi kevään ja kesän jatkosopimusneuvotteluja Alexander Radulovin edustajien kanssa, mutta sopimuksen syntyminen ei ole ollut lähelläkään.

Viimeisimmät Pohjois-Amerikasta kantautuvat tiedot vievät jatkosopimuksen todennäköisyyksiä yhä vain heikompaan suuntaan. TSN:n toimittaja Pierre LeBrun tietää nimittäin kertoa, että Radulov on vaatinut kuusivuotista jatkosopimusta ja 7 miljoonan dollarin vuosipalkkaa.

LeBrun näkee, että mikäli Radulov ei alenna vaatimuksiaan, Canadiens ei tule missään nimessä suostumaan jatkosopimukseen.

Itse asiassa Radulovin tilanne tällaisine vaatimuksineen näyttää ylipäätään koko NHL:n mittapuulla heikolta. Hän täyttää parin viikon päästä 31 vuotta ja siten parhaat pelivuodet alkavat pikkuhiljaa olla taakse jäänyttä elämää.

Lisäksi hänen ongelmallinen NHL-historia on edelleenkin satavarmasti muiden seurojen muistissa, vaikka hän olikin päättyneellä kaudella pelaajana aivan jotain muuta, kuin edellisellä NHL-visiitillään.

Tietenkin jokin seura, jolla on reippaasti tilaa palkkakaton alla, saattaisi olla kiinnostunut, mutta siinä tapauksessa menestysmahdollisuudet olisivat erittäin hatarat.

Joku voisi tietenkin ajatella Vegas Golden Knightsin olevan osuva paikka Raduloville, mutta seuran GM George McPhee on puhunut varsin avoimesti siitä, että hän ei kaipaa seuraan mitään jättimäisiä nimimiehiä.

Radulov palasi viime kaudeksi NHL:ään, kun hän allekirjoitti Canadiensin kanssa yksivuotisen 5,75 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen. Hän teki 76 runkosarjaotteluun tehopisteet 18+36=54 ja kuuteen pudotuspeliotteluun tehot 2+5.