Anaheim Ducks hävisi viime yön kamppailunsa Nashville Predatorsia vastaan lukemin 3-1, mikä laittoi ankkalauman pahaan paikkaan. Se on nimittäin Läntisen konferenssin finaaleissa nyt 3-2-tappioasemassa, joten Predators on vain voiton päässä Stanley Cupin finaaleista.

Samalla Ducks sai kuulla viime yönä karmaisevia uutisia, kun sen ykkösvahti John Gibson joutui jättämään kaukalot ensimmäisen erän jälkeen loukkaantumisen vuoksi. Hän ehti torjua kamppailussa kaikki häntä kohti lauottua kymmenen vetoa.

Gibson kärsii alavartalovammasta, mutta jos asiat olisivat itse maalivahdista kiinni, pelaisi hän on jo joukkueen seuraavassa ottelussa. Hän nimittäin kertoi itse, että hän tulee aloittamaan Ducksin ja Predatorsin kuudennen ottelun.

Päävalmentaja Randy Carlyle joutui kuitenkin toppuuttelemaan 23-vuotiasta jenkkivahtia.

– Noissa puheissa saattaa olla pelkkää adrenaliinia, Carlyle tokaisi nasevasti Southern California News Groupin kiekkotoimittaja Elliotte Teafordin mukaan.

Gibsonin korvaajana toiminut Jonathan Bernier päästi kahteen erään selkänsä taakse lopulta kaksi osumaa, ja mies otti 16 torjuntaa. Täten hänen torjuntaprosenttinsa oli 88,9.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.