Washington Capitals ja Toronto Maple Leafs kohtasivat toisensa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ottelusta muodostui todella kuuma ja värikäs, mutta silti vähämaalinen kamppailu.

Avauserän puhutuin tilanne sattui, kun Nazem Kadri taklasi todella rajusti Alex Ovechkinia, joka talutettiin Capitalsin pukuhuoneeseen. Kadri selvisi tilanteesta kahden minuutin rangaistuksella. Rangaistuksen aikana T.J. Oshie iski Capitalsin 1-0-johtoon.

Kadrin taklauksesta huolimatta Ovechkin palasi ottelun toiseen erään, ja oli heti ensimmäisestä vaihdosta lähtien aggressiivisella pelipäällä.

Capitals ei onnistunut kuitenkaan iskemään toista maalia, vaan toisessa erässä osui Maple Leafs. Auston Matthews tasoitti ottelun, kun toista erää oli pelattu tasan kuusi minuuttia.

Kolmannessa erässä tunteet kuumenivat, mutta erässä ei nähty maaleja. Seuraavaa maalia haettiin jatkoajalta, jossa ratkaisijaksi nousi ratkaisuotteluiden erikoismies, Justin Williams. Williams on tullut tunnetuksi erityisesti sarjojen seitsemänsien otteluiden ratkaisijana.

Capitals otti voitolla tiukan kiinnityksen jatkopaikkaan, sillä se johtaa nyt Maple Leafsia otteluvoiton 3-2.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.