Evander Kane on ollut uransa aikana lukuisissa otsikoissa niin kaukalossa kuin myös sen ulkopuolella.

Kane siirtyi Buffalo Sabresiin keväällä 2014, mutta on kärsinyt lukuisista loukkaantumisista Sabresissa ollessaan. Hänet nostettiin jopa siirtohuhuissa yhdeksi potentiaalisimmista lähtijöistä, mikäli Sabresin pudotuspelihaaveet kaatuvat aikaisessa vaiheessa.

Kane on kuitenkin löytänyt viime aikoina oivan vireen, joten ainakin tehojen perusteella Sabresin tulisi pitää kiinni Kanesta tiukasti. Tämän kauden tehot näyttävät 20 maalia ja 31 tehopistettä. Esimerkiksi viime kaudella Kane iski juuri samat 20 maalia ja yhteensä 35 tehopistettä.

Miten käy jatkossa?

Kuten todettua, Kanen otteet ovat parantuneet selvästi ja ovat varmasti sellaisia, joita Sabres on toivonut häneltä nähtävän.

GM Tim Murray totesi reilu kuukasi sitten, että seura ei ole aktiivisesti kauppaamassa Kanea.

– En sulje sitä pois. Onko olemassa joku hullu kauppa, jonka joku heittää eteeni, ja joudun tarttumaan siihen? Luulen, että on, Murray totesi tammikuussa WGR 550 -radioaseman haastattelussa.

– En ole hakemassa kauppoja hänellä. En ole soittanut toisille joukkueille. Hän on kärkipelaajiamme, joka pelaa kovaa illasta toiseen. Hän on sellainen kaveri, jonka mielestäni tarvitsemme, jos haluamme taistella voitosta joka ilta, ja jos haluamme pudotuspelijoukkueeksi.

Murrayn kommenttien perusteella Kane ei ole ainakaan tällä hetkellä siirtymässä toiseen joukkueeseen, mutta tilanne ehtii vielä muuttua ennen kuin pelaajasiirtojen takaraja umpeutuu.