Arizona Coyotesin hyökkääjälupaus Dylan Strome esitti OHL:ssä varsinaista pelisilmää, kun hän taituroi kiekon vastustajan maaliin. Maalissa ei todennäköisesti olisi ollut mitään sen erikoisempaa, mutta Strome päätti iskeä sen vastustajan mailalla.

Tilanne sai alkunsa, kun Strome menetti oman mailansa vastustajalleen, tarkemmin puolustaja Brandon Crawleylle. Tästä Strome ei kuitenkaan hätkähtänyt, vaan poimi juuri Crawleyn pudottaman mailan, sai kiekon lapaansa ja iski sen verkon perukoille.

Temppu muistuttaa paljon Bobby Ryanin maalia vuonna 2010, kun hän iski maalin Mikko Koivun mailalla. Ryanin maalista erikoisemman tekee se, että Ryan itse pelaa täysin erikätisellä mailalla kuin Koivu.

Loppu hyvin, kaikki hyvin

Maalin jälkeen Strome vaihtoi mailoja London Knightsin puolustaja Crawleyn kanssa, joten molemmat saivat omat mailansa näin takaisin.

– Luistelin maalin eteen, ja Crawleylla oli mailani, joten huusin tuomareille. Ajattelin, että minun on varmaan parempi napata hänen (Crawleyn) mailansa. Pelasin sillä hetken ja tein maalin, joten tilanne sujui melko hyvin, Strome kertasi The Hockey Writersille.