Kohina Matt Duchenen ympärillä ei tule mitä todennäköisimmin laantumaan, ennen kuin hänet kaupataan tai Colorado Avalanche ilmoittaa, ettei kanadalaishyökkääjä ole mistään hinnasta kaupan.

Eilisiltana TSN:n arvostettu toimittaja Darren Dreger valotti tilannetta toteamalla, että tällä hetkellä Montreal Canadiens vaikuttaisi olevan kaikkein valmein seura kohauttamaan pelaajasiirtojen takarajalla.

Dreger puhui radiolähetyksessä juuri Duchenesta ja mitä ilmeisimmin Canadiens olisi siis valmis maksamaan kanadalaissentteristä Avalanchen pyytämän ison pyyntihinnan. Duchenen hankinta tekisikin Canadiensista välittömästi yhden suurimmista mestarisuosikeista.

Onko Canadiensilla tarjota, mitä Denverissä halutaan?

Hän ei kuitenkaan lähtenyt ottamaan kantaa siihen, mitkä pelaajat Canadiensin puolelta olisivat potentiaalisia liikkujia. Joka tapauksessa tiedossa on, että Avalanche on pyytänyt Duchenesta nuorta puolustajaa, huippulupausta ja ensimmäisen kierroksen varausvuoroa.

Kun katsotaan Canadiensin miehistöä, niin oikeastaan vain Nathan Beaulieu voisi täyttää denveriläisten mitat nuoren puolustajan osalta. 24-vuotias kanadalainen on kuluvalla kaudella tehnyt 50 ottelussa tehot 2+17 ja sivunnut siten viime kauden piste-ennätystään, mutta kysymys kuuluu: riittääkö se, kun vaihtokappaleena puhutaan Duchenesta?

Huippulupauksesta voisi puolestaan mennä sensaatiomaista kautta pelaava hyökkääjä Phillip Danault tai ensimmäisessä kuudessa NHL-ottelussaan neljä tehopistettä tehnyt, ja AHL:ssä vakuuttanut, Charles Hudon. Yksi vaihtoehto olisi myös vuoden 2015 ykköskierroksen varaus, puolustaja Noah Juulsen.

Ykköskierroksen varausvuoro Canadiensilla on hallussaan, joten homma jää kiinni siitä puolustajasta, koska edellä olevista pelaajista löytyy kyllä se huippulupaus.

NHL-ystävän sivu: Huhut, puheenaiheet & kaikki siirrot TÄÄLTÄ.