Toronto Maple Leafsin Leo Komarov oli viime öisessä kamppailussa Calgary Flamesia vastaan isosti esillä, kiitos hurjan taklauksensa, jonka hän tarjoili liekkipaitojen tähtipelaaja Johnny Gaudreaulle.

Taklaus oli kyseenalainen, mutta Komarov ei saanut tilanteesta jäähyä. Pommissa suomalaisen olkapää nimittäin kolahtaa yhdysvaltalaishyökkääjää päähän, joten tilanne tulee etenemään suurella varmuudella kurinpitoelimen käsiteltäväksi.

Gaudreauta riensi lopulta puolustamaan Flamesin kapteenina toimiva Mark Giordano, jolta Komarov oli juuri ennen taklausta yrittänyt karvata kiekkoa. Vaikka hanskat tippuivat ja kaukalossa nähtiin ilmiselvä tappelu, saivat molemmat pelaajat tilanteesta ainoastaan rangaistukset väkivaltaisuudesta.

”Kuten monissa Komarovin taklauksissa…”

Gaudreau painui tilanteen jälkeen pakollisiin tutkimuksiin, mutta hän palasi kuitenkin lopulta takaisin peliin. Toki se ei tarkoita vielä automaattisesti sitä, että nuorukainen on sataprosenttisessa kunnossa.

Arvostettu kiekkotoimittaja James Mirtle antoi taklauksesta omat mielipiteensä Twitter-tilillään, eikä se ollut suomalaisittain kovinkaan mairitteleva.

– Kuten monissa Komarovin taklauksissa, liikutaan niissä harmaalla alueella, Mirtle kirjaili.

Voit luoda taklauksesta omat mielipiteesi alhaalta löytyvän videon avustuksella.