Jesse Puljujärvi on saanut farmin puolelta juuri niitä asioita, joita hän tarvitsee: vastuuta, itseluottamusta ja tehopisteitä.

Edmonton Oilersin organisaatiossa kiekkoileva, mutta nyt siis AHL-seura Bakersfield Condorsissa pelaava suomalaisnuorukainen sai AHL-uralleen vahvan alun, kun hän oli heti ensimmäisessä ottelussaan tehopisteillä syöttöpisteen muodossa.

Siitä lähti käyntiin lento, joka on kestänyt toistaiseksi koko Puljujärven farmiuran ajan. ”Pulju” ei ole nimittäin jäänyt vielä kertaakaan AHL:ssä tehopisteittä, vaan on nakutellut jokaiseen viiteen pelaamaansa otteluun yhden tehopisteen. Toistaiseksi hänen kokonaissaldo on 2+3.

Pujujärvi osui myös joukkueensa viime ottelussa, kun suomalaislaituri nakutti kiekon ylivoimalla maaliin, ottelussa Stockton Heatia vastaan. Osuma syntyi vasemman p-pisteen kaarelta, upealla laukauksella.

Bakersfield Condors

@Condors
HIGHLIGHT: @Jpuljujarvi extended his point streak to five games with this PPG last night. #Condorstown

Puljujärvi on iskenyt AHL-uransa molemmat osumat ylivoimalla, joten tasaviisikoin maalit antavat odottaa vielä itseään. Eniten petrattavaa hänellä lienee tilastojen osalta tehotilastosarakkeessa, sillä hänen saldo on tällä hetkellä -3. Sitä selittää kuitenkin myös Condorsin viime aikojen heikot otteet, sillä esimerkiksi San Jose Barracudalle se hävisi peräti 7-1.

Suomalaishyökkääjä hakee viiden ottelun mittaiseksi venähtäneelle pisteputkelleen jatkoa jo ensi yönä, kun hänen edustamansa Condors hakee revanssia Heatista, jolle se hävisi viime ottelun lukemin 6-3.

(Päivitys: Jesse Puljujärvi jäi pisteittä viime yönä, kun Bakersfield Condors voitti Stockton Heatin lukemin 6-3.)