Arizona Coyotes ja New York Rangers kohtasivat toisensa viime yön NHL-kierroksella.

Rangers oli joukkueista selvästi parempi ja vei voiton selvästi numeroin 5-3. Rangers siirtyi jo kahdeksassa minuutissa 0-2-johtoon, joka oli lopulta Coyotesille jo liikaa.

Ottelun ratkaisu nähtiin vasta aivan ottelun lopussa, kun Rangers iski kiekon viimeisellä minuutilla ohi Mike Smithin. Smith tuohtui tilanteessa ja menetti täysin malttinsa. Hän hakkasi mailana säpäleiksi oman maalinsa tolppaan, kun kiekko oli mennyt hänen ohitseen.

Daily Faceoff

@DailyFaceoff
Mike Smith is always so angry

Coyotesin kausi jo käytännössä ohi

Coyotes majailee tällä hetkellä Läntisen konferenssin peräpäässä, kun se on kerännyt vain 27 pistettä. Kun kausi on kohta puolessa välissä, voi Coyotes alkaa pian keskittymään jo kesän varaustilaisuuteen, sillä joukkue on jo 12 pistettä viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Seura lähti kauteen kovin odotuksin, sillä se hankki kesällä vaihvistuksia muun muassa Alex Goligosken ja Jamie McGinnin muodossa. Mitä pidemmällä kausi on edennyt, sitä selvämmäksi on tullut, että joukkueella ei ole mitään asiaa tänä vuonna taistella pudotuspeleihin päästystä.

Kaikesta huolimatta päävalmentaja Dave Tippettillä on seurajohdon luottamus, ja tekihän Tippett juuri uuden viiden vuoden jatkosopimuksen ja samalla hänet ylennettiin seuran sisällä.