Dallas Stars saattoi selvitä säikähdyksellä puolustaja Chris Tanevin loukkaantumisen kanssa.

Starsin päävalmentaja Peter DeBoer vahvisti perjantaina lehdistölle, että viime ottelussa loukkaantunut Tanev saattaa olla jo ensi yönä kokoonpanossa, kun joukkue kohtaa läntisen konferenssin viidennessä ottelussa Edmonton Oilersin.

DeBoerin mukaan Tanevin pelaaminen ratkeaa alkulämmöillä.

– Olen optimistinen, Stars-luotsi kommentoi TSN:n mukaan.

Todellisen puolustuspelaamisen mestarina tunnettu Tanev on ollut pudotuspeleissä Starsin tärkeimpiä pelaajia. Esa Lindellin parina operoiva 34-vuotias konkari on saanut pudotuspeleissä tehtäväkseen varjostaa vastustajan parhaita pelaajia, kuten Oilersin megatähteä Connor McDavidia.

Stars ja Edmonton Oilers kohtaavat viidennessä osaottelussa Suomen aikaa lauantain vastaisena yönä kello 03:00.

Mark Masters

@markhmasters
Stars coach Peter DeBoer says Chris Tanev is a game-time decision

“I’m optimistic”

@TSN_Edge