Boston Bruinsissa huippukauden pelannut ja Vezina-voittaja Linus Ullmarkin ykkösmaalivahtina syrjäyttänyt Jeremy Swayman vaatii seuraltaan jättimäistä palkankorotusta miehen sopimuksen umpeutuessa tänä kesänä.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin mukaan Swaymanin leiri pyytää Bruinsilta Connor Hellebuyckin rinnastettavaa sopimusta. Winnipeg Jetsin tähtivahti kuittaa kaudesta muhkeat 8,5 miljoonaa dollaria.

25-vuotias Swayman tienasi tästä kaudesta vajaat 3,5 miljoonaa dollaria. Mies pelasi runkosarjassa 44 ottelua huipputilastoin 2,52 ja 91,6%. Pudotuspelien saldo oli vieläkin vakuuttavampi: 12 ottelua tilastoin 2,15 ja 93,3%.

Swaymanin lopullisen sopimuksen arvioidaan takaavan jenkkivahdille noin 6-7 miljoonan dollarin välimaastoon sijoittuvan vuosipalkan.

Bruinsin uskotaan tekevän kesällä kaikkensa viisi miljoonaa taalaa kaudessa tienaava Ullmarkin kauppaamiseksi. Tämä avaisi seuran palkkakattoon lisätilaa nuoren Swaymanin uutta diiliä vasrten.

LUE MYÖS: