Ottawa Senators on kuluvan NHL-kauden kenties suurin pettymys joukkueen menetettyä jo hyvissä ajoin mahdollisuutensa pudotuspeleihin.

Sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli povaa Senatorsin organisaatioon isoja muutoksia tulevana kesänä. Yksi mahdollisista lähtijöistä on täksi kaudeksi seuran ykkösvahdiksi rahakkaalla sopimuksella hankittu ja pahasti tehtävässään epäonnistunut Joonas Korpisalo.

Senatorsin GM Steve Staiosin uskotaan harkitsevan tosissaan viiden vuoden sopimuksen kesällä allekirjoittaneen suomalaisen sopimuksen ulosostamista.

– He tulevat tekemään joitakin merkittäviä muutoksia. Yleisesti emme ole nähneet Senatorsissa juurikaan liikehdintää. Staiosin otettua vastuun hän ei ole tehnyt juurikaan muutoksia joukkueeseen, Seravalli aloittaa.

– Mielestäni Senators on ollut yksi suurimmista pettymyksistä NHL:ssä. On mielenkiintoista nähdä, kuinka aggressiivisesti Staios tulee tekemään muutoksia. Valmentajakysymys on todella kriittinen. He toivat Jacques Martinin sisään, mikä oli yksi heidän suurimmista virheistään. Sillä saralla olemme mielestäni nähneet tarpeeksi, Seravalli pyörittelee ja arvioi seuraavien muutosten koskevan nimenomaan joukkueen avainpelaajia.

Korpisalon sopimuksen ulosostaminen tulisi Senatorsille kalliiksi. Suomalaisvahti allekirjoitti Senatorsin kanssa kesällä viiden vuoden ja 20 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen.

LUE MYÖS: