Nashville Predators on ollut viime aikoina NHL:n kuumin joukkue. Joukkueen vakuuttava meno jatkui Suomen aikaa lauantai-iltana, kun se kaatoi Detroit Red Wingsin lukemin 1-0.

Nashvillen maalilla Juuse Saros torjui kaikki Red Wingsin 22 laukausta ja pelasi kauden kolmannen nollapelinsä. Nollapeli oli Nashvillelle toinen peräkkäinen, nimittäin edellisessä ottelussa Kevin Lankinen nollasi Florida Panthersin.

Tulikuuma Nashville viilettää parhaillaan peräti 17 ottelun pisteputkessa. Kyseisenä aikana joukkue on voittanut 15 ottelua ja hävinnyt kaksi kertaa jatkoajalla. Nashville on noussut kovan vireensä ansiosta läntisessä konferenssissa kuudenneksi.

– Tässä on hauskaa olla mukana. Kaikki alkaa siitä, että säilytämme saman keskittymisen illasta toiseen, eikä tule ohipelejä. Tämä on ollut mahtavaa. Tuntuu siltä, että rakennamme tässä jotain erityistä, Saros hehkutti NHL:n suomenkielisten verkkosivujen mukaan.

Tällä kaudella Saros on pelannut 56 ottelua torjuntaprosentilla 90,9%. Päästettyjen maalien keskiarvo näyttää lukemaa 2,73.

Tiesitkö? Viaplay näyttää tällä kaudella kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä. Voit lukea NHL:n televisioinnista lisää täältä.

LUE MYÖS