NHL saapuu syksyllä Suomeen, kun Florida Panthers ja Dallas Stars kohtaavat Tampereella kahdessa suomalaisittain huippumielenkiintoisessa ottelussa 1. ja 2. marraskuuta.

NHL:n kärkijoukkueisiin kuuluvien joukkueiden välisten otteluiden lipunmyynti alkaa perjantaina 22. maaliskuuta. Halvimmillaan lippu otteluun maksaa 70 euroa kalleimpien lippujen hintojen kohotessa 300 euroon.

Ottelussa kaukalossa nähdään rutkasti suomalaisväriä. Panthersin nipusta löytyvät tällä hetkellä kapteeni Aleksander Barkovin lisäksi Anton Lundell, Eetu Luostarinen sekä Niko Mikkola. Starsin tähtisikermän riveissä viilettävät puolestaan ainakin tällä kaudella Miro Heiskanen, Roope Hintz, Esa Lindell ja Jani Hakanpää.

Edellisen kerran NHL-kiekkoa nähtiin Suomessa ja Tampereella vuonna 2022, kun Patrik Laineen ja Joonas Korpisalon edustama Columbus Blue Jackets pelasi ottelut Mikko Rantasen ja Artturi Lehkosen edustamaa Colorado Avalanchea vastaan.

LUE MYÖS: