Dallas Starsin suomalaistähti Miro Heiskasen, 24, perhepiiristä tipahti maanantaina iloisia uutisia.

NHL-toimittaja Mike Heika kirjoittaa X:ssä Heiskasen puolison synnyttävän perheeseen esikoislapsen, minkä takia Starsin ykköspuolustaja jää pois joukkueensa kokoonpanosta maanantai-illan vierasottelusta Boston Bruinsia vastaan.

Stars lähtee kello 20 Suomen aikaa käynnistyvään otteluun pakistonsa osalta pahasti siipirikkoisena, sillä Heiskasen lisäksi loukkaantuneet Jani Hakanpää ja Nils Lundkvist ovat sivussa illan huippuottelusta.

Stars on nostanut Alex Petrovicin ja Derick Pouliotin pelaavaan kokoonpanoonsa Bruinsia vastaan.

Mike Heika

@MikeHeika
Oettinger in goal

Heiskanen out for birth of child.

Hakanpaa and Lundkvist not on trip

Pouliot and Petrovic in

Blumel reassigned because of contract.

LUE MYÖS: