Philadelphiassa kuohuu. Flyersin huippulupaus Cutter Gauthier ei suostunut tekemään sopimusta seuran kanssa, joten hänet kaupattiin pakon edessä Anaheim Ducksiin.

Kohun keskellä toimittaja Anthony SanFilippo esitti erikoisen väitteen Gauthierista. Hänen mukaansa Flyersin entisellä tähtisentterillä Kevin Hayesilla oli näppinsä pelissä siinä, että Gauthier halusi ulos seurasta. Hayes on itse kiistänyt luonnollisesti kaiken.

Viime yön Flyersin ja Montreal Canadiensin välisen ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa päävalmentaja John Tortorella asettui puolustamaan Hayesia ja tylytti SanFilippoa julkisesti.

– Onko se jätkä täällä, joka aiheutti Kevin Hayesille ongelmia? Tortorella kysyi lehdistötilaisuuden alussa.

– On, SanFilippo ilmoitti.

– Sinä?

– Joo.

– Oletko tosissasi? Luuletko, että Kevin Hayes tekisi jotain sellaista? Se on hevonpaskaa, Tortorella aloitti vuodatuksensa.

– Minua vituttaa, että te jätkät heittelette tuollaista paskaa ympäriinsä ja se vaikuttaa jonkun elämään. Minulla ja Kevin Hayesilla oli ongelma, emmekä päässeet yhteisymmärrykseen, miten pelata, mutta hän on hyvä mies. Hyvä mies! Ja se mitä sanoit, vaikuttaa häneen jatkossa. Sitä te jätkät ette ymmärrä, sanotte jotain… ja sinä istut siellä ja sanot, että sinulla oli oikea lähde, mutta minä sanon, että se on hevonpaskaa.

SanFilippo ei vastannut Tortorellalle paikan päällä, mutta hän kommentoi saamaansa ripitystä myöhemmin X:ssä.

– Torts antoi juuri minulle sapiskaa lehdistötilaisuudessa Kevin Hayesista. Täysin oma-alotteisesti. Kaikki saavat tästä varmaan iloa seuraavat pari päivää.

Hayes pelasi Flyersissa neljän kauden ajan. Hänet lopulta kaupattiin muualle, kun hyökkääjä ja päävalmentaja eivät löytäneet pelillisesti yhteistä säveltä. Tällä kaudella Hayes on pelannut St. Louis Bluesissa 39 ottelua tehoin 9+10=19.