Patrick Kanen tulevaisuudesta saatiin lisätietoa keskiviikkona, kun miehen agentti Pat Brisson paljasti neuvottelevansa 5-6 seuran kanssa tähtihyökkääjän tulevasta sopimuksesta.

Tuon jälkeen asiaan saatiin vielä lisäinformaatiota, kun sisäpiiritoimittaja Chris Johnston paljasti Brissonin mainitsemiksi seuroiksi New York Rangersin, Florida Panthersin, Detroit Red Wingsin, Buffalo Sabresin sekä Toronto Maple Leafsin.

Ykkösvaihtoehtona Johnston pitää Detroit Red Wingsiä, joskin sopimuksessa autokaupunkiin on vielä isoja kysymysmerkkejä.

– Suurin kysymys kuuluu, kuinka todennäköisenä mestarikandidaattina Kane pitää Red Wingsiä, Johnston kysyy.

Myös siirto Kanadan puolelle Maple Leafsiin saattaisi olla lyhytaikainen vaihtoehto.

– Se mitä Leafsillä ei ole, on tila palkkakaton alla. Myöskään huutavaa tarvetta oikeanpuoleiselle laiturille ei ole Mitch Marnerin ja William Nylanderin myötä. Kenet valmennus pudottaisi ykkösylivoimasta tehdäkseen tilaa Kanelle?

– Toisaalta Auston Matthewsin pelaaminen joukkueessa nostaa Leafsin osakkeita (Kanen suhteen). Matthews vietti lapsuutensa ihaillen Kanea, joten seuralla saattaisi olla kiinnostusta tuoda kaksikko yhteen, Johnston pyörittelee kärkivaihtoehtoja.