Taskuraketti Tyler Ennis, 33, kiekkoili viime kaudella Sveitsissä. Ensi kaudeksi hän kuitenkin tähtää takaisin NHL:ään, kertoo NHL-toimittaja Jim Matheson.

Mathesonin mukaan Ennis saa mahdollisesti tryout-sopimuksen joltakin läntisen konferenssin joukkueista. Ennis on aiemmin ollut suosittu pelaaja Edmonton Oilersissa, mutta Matheson ei usko laitahyökkääjän palaavan seuraan. Edmontonilla nimittäin on jo kaksi konkarihyökkääjää tryout-sopimuksilla, Sam Gagner ja Brandon Sutter.

Edellisellä NHL-kaudellaan 2021-22 Ennis edusti Ottawa Senatorsia. Liukasliikkeinen laitahyökkääjä iski 57 ottelussa tehot 8+16=24.

Urallaan Ennis on pelannut 700 NHL-matsia ja kerännyt niissä 346 tehopistettä. Vuosien saatossa hän on edustanut Edmontonin ja Ottawan lisäksi Buffalo Sabresia, Minnesota Wildia ja Toronto Maple Leafsia.