Patrick Kane toipuu parhaillaan isosta lonkkaleikkauksesta, eikä sopimuksettoman jenkkilegendan tulevasta seurasta ole vielä selvyyttä.

Taiturin tuoreet kommentit tähtihyökkääjä Auston Matthewsista aloittivat kuitenkin välittömästi spekulaatiot Kanen mahdollisesta halusta siirtyä maanmiehensä seurakaveriksi Toronto Maple Leafsiin.

– Pidämme yhteyttä läpi kauden ja kunnioitan suuresti sitä, millainen pelaaja hän on, kuinka hyvä maalintekijä hän on, kuinka hyvä laukaus hänellä on ja kuinka hyvä kokonaisvaltainen pelaaja hän on, Kane kehuu medialle.

– Hänestä on tullut yksi sarjan parhaista pelaajista, joten olisi mahtavaa pelata hänen kanssaan Yhdysvaltain maajoukkueessa. Toivottavasti saamme mahdollisuuden pelata yhdessä tulevaisuudessa, Kane vihjaa.

Kane harmittelee muiden kiekkoihmisten tavoin sitä, ettei parhaiden pelaajien välistä maajoukkueturnausta ole saatu toteutetuksi vuosikausiin.

– Luulen, että saisimme USA:n kanssa kasaan kilpailukykyisen joukkueen, joten se (parhaiden pelaajien välisen turnauksen puuttuminen) on valitettavaa. Olisi ollut hienoa saada toivottaa seuraava sukupolvi tervetulleeksi maajoukkueeseen ja saada olla osa joukkuetta, Kane harmittelee.