Washington Capitalsin Aleksandr Ovetshkinia ja Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosbya pidettiin yli vuosikymmenen ajan yleisesti NHL:n parhaina pelaajina.

Capitalsin kovanaama ja hämmentäjä Tom Wilson kommentoi TSN:lle väitteitä likaisista tempuistaan ja sukelteluistaan ajoittain syytetyn Crosbyn sääntöjen rajamailla ajoittaittain kulkevaa pelitapaa. Wilson arvostaa pitkäaikaisen rivalry-kumppaninsa korkealle.

– Uskoakseni jokaisella kiekkoilijalla on hihassaan temppu tai pari itsensä puolustamiseksi. Crosbylla on jatkuvasti iso maalitaulu selässään, joten luonnollisesti hän on kehittänyt tapoja tehdä tilaa itselleen, Wilson muistuttaa.

– Hän on yksi kaikkien aikojen suurimmista pelaajista ja vaikka olemme pelanneet pitkään vastakkain, ei meillä ole ollut hänen kanssaan sen suurempia kahnauksia. Hän on ollut aina tyylikäs ja arvostettava pelaaja, ainakin omasta perspektiivistäni, Wilson kehaisee.

Ovetshkin ja Crosby ovat Wilsonin mukaan hyvin erityylisiä pelaajia.

– He ovat täysin erilaisia. Et ikinä tiedä, minkälainen ”Ovi” tulee kaukaloon. Sid on melko hiljainen suurimman osan ajasta. Välillä hänelläkin kiehahtaa yli, mutta lähtökohtaisesti hän keskittyy omaan peliinsä, eikä ole erityisen äänekäs jäällä, Wilson paljastaa.