Tänä vuonna Stanley Cup -finaaleissa vastakkain ovat Florida Panthers ja Vegas Golden Knights. Finaalisarjan ensimmäinen ottelu pelataan 4. kesäkuuta.

Florida on saanut hienoja uutisia ennen finaalisarjan alkua. Eetu Luostarinen on tervehtymässä takaisin pelikuntoon ensimmäiseen finaaliotteluun mennessä.

Luostarinen loukkaantui neljännessä ottelussa itäisen konferenssin finaaleissa. Hän joutui jättämään pelin kesken. Luostarinen puuttui myös Floridan viimeisimmistä jääharjoituksista. Poikkeuksellisesti vamman laadusta ei ole annettu mitään lisätietoja.

Luostarinen on pelannut erinomaisen kauden. 82 runkosarjaottelussa suomalaishyökkääjä mätti tehot 17+26=43.

– Hän on pelannut joka ketjussa. Hän on todella vahva kahdensuunnan pelaaja, jolla uskon olevan vieläkin enemmän hyökkäyspään potentiaalia, mutta hän ei muuta peliään jahdatakseen sitä, Floridan päävalmentaja Paul Maurice hehkutti Luostarista pudotuspelien aikana medialle.